fredag 19. juli 2013

Tid for å si TAKK!

Vi har fått så mye god hjelp både før og underveis på turen vår - og er utrolig takknemlige for det!!!
Alle oppmuntrende hilsener og heia-rop har betydd mye, og hjulpet oss å holde motivasjonen oppe. Vi er overveldet over hvor mange som har fulgt med oss, og setter STOR pris på dere alle sammen!

Den aller største takken går til Daniel, Marit og Carl Henrik som har sørget for at vi har hatt mat og utstyr på rett plass og til rett tid gjennom hele turen. Uten dere hadde vi ikke kunnet gjennomføre dette prosjektet. TAKK for baking, handling, pakking og posting!

En spesiell takk til Lars og Gunnel som sponset oss med tilgang på strøm hele den 2660 km lange veien, og ikke minst TAKK for kontinuerlig oppdatering på antall kilometer tilbakelagt, estimert "målgang" og oppmuntrende heiarop når små og store milepæler har blitt nådd! Daniels foreldre har også vært ivrige på sidelinjen, og takket være dere har vi alltid hatt utstyr til å behandle gnagsår og andre utfordringer. TAKK!

Våre "datafolk" Daniel og Kathrine har sørget for at vi har kunnet fortelle om turen vår underveis, både på bloggen og på facebook-siden vår. Det har vært gøy for oss å få dele litt av alt vi har opplevd, og vi har inntrykk av at det har vært godt mottatt rundt omkring! TAKK til dere!

En av de aller fineste tingene med denne turen har vært å møte så mange snille, hjelpsomme og positive mennesker! Både kjente, litt kjente og helt ukjente har stilt opp for oss - og mange ganger snudd en håpløs situasjon til noe veldig positivt! TAKK til alle flotte folk vi har møtt på vår vei! Vi har lært mye av dere, og vil prøve og ta med oss noe av den uforbeholdne hjelpsomheten videre!

På turens siste dag nådde vi innsamlingsmålet til Aktiv mot Kreft! Vi er strålende fornøyde og stolte over å kunne bidra med over 43000 kroner til det nye Pusterommet på UNN i Tromsø! TAKK til alle som har hjulpet oss med dette!!!

På "sidelinjen" (bokstavelig talt) ser dere våre gode samarbeidspartnere, som har gjort turen lettere å gjennomføre også økonomisk. Tusen takk for at dere ville være med oss på turen!

En uke etter målgang er vi bare så vidt i gang med å "fordøye" alle inntrykk. Heldigvis har vi masse bilder og notater å mimre til - og det kjennes litt som en stor karamell vi kan kose oss med leeenge :)
TUSEN TAKK for at vi fikk gjennomføre denne turen - vi føler oss heldige!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar