søndag 7. juli 2013

Bilder

Fantastisk midnattssol - utsikt fra teltet
Fin morgen med sol og vind - da er det mulig med frukost utenfor teltet! :)
Lufting av soveposer

5 kommentarer:

 1. Veldig imponert over innsatsen deres og ikke minst myggfighten!
  Men nå ,jenter, nå er målet i sikte!
  Veldig lykke til med innspurten og lykke til med å nå innsamlingsmålet også ... det nærmer seg det også: Grattis!
  Supre bilder du har lagt ut, Daniel!
  Vi heier på dere mot begge målene!
  Hilsen fra Tørtberg

  SvarSlett
 2. Ni har varit helt fantastiska! Har berättat om er för alla mina vänner. Hoppas ni får ett storartat möte i Nordkap. Det är ni värda många gånger om. Skall bli spännande att få träffa dig igen Maria och höra om er bravad. En stor grattiskram till er båda. // Christina i Sigtuna

  SvarSlett
 3. Ja, tjejer det är bara att göra Hi-Five för er. Ni har gjort en fantastisk bedrift och stått emot naturens alla utmaningar i 165 dagar. Det började med 30 kg på ryggen tills skidor och pulkor fick ta vid. Sen kom djup lössnö, snöstormar och kyla bortom termometerns -30 gradersskala. Det övergick så småningom i ”vattenskidor” på smältvattenfyllda isar och rutten snö. Sommarens snabba intåg krävde revidering av planerad rutt och landsvägsvandring istället för skidåkning i Padjelanta och Kebnekaise medan vårfloden dränkte fjälldalarna. Men ni gav er åter in i fjällvärden vid Riksgränsen och utmanade Finnmarkens berömda myggsvärmar och vadade alla älvar utan missöden. Nu har ni bara 25 km kvar av de totalt 2658 km som den här Norge på langs färden blir enligt kartan. Men då har vi inte räknat med alla de kilometrar extra som ni klättrat upp och ner i höjdled under dessa månader.
  Klättrat uppåt har också er Aktiv mot kreft-insamling gjort, och ni har faktiskt uppnått målet om 15 kr/km. Jättegrattis till den stora framgången.
  Slutligen får vi inte glömma er hemmacoach som sett till att matsändningarna landat på rätt ställe och tagit hand om mycket runt omkring. Så ett stort grattis också till Daniels insats för hela den här färden. Han får också vara mottagningskommittee för oss härifrån Knivsta och göra dubbla Hi-Fives från oss.
  Stor kram på er Maria och Ane!
  Gunnel och Lars

  SvarSlett
  Svar
  1. Heja heja heja!!!!
   Linda & Jonatan

   Slett
 4. Hallå, jag misstänker att ni nått slutet på resan, och om jag inte missminner mig så var själva målet resan som sådan och tiden ute i det fria vilket ni säkerligen haft gott om tid att njuta av vid det här laget =). Imponerande prestation! Två tummar upp och jag önskar er en härlig välförtjänt semester efter denna långa tid av hårt arbete!

  Kram från Henrik

  SvarSlett