søndag 3. mars 2013

Endelig videre fra Haugastøl!


Etter 4 overnattinger innendørs er vi nå veldig klare for å komme oss ut i teltet og videre mot nord! Nå er det sol og bare litt vind, og vi går fra Haugastøl mot Finse i dag! På turen opp dit har vi selskap av Ane's pappa. På Finse blir det påfyll av mat fra depotpakkene, før vi går videre gjennom Skarvheimen og Jotunheimen. Nå har vi spist og hvilt godt og gleder oss til turen videre! Hei hvor det går! :)

5 kommentarer:

 1. God tur videre i flotte områder!
  - Rebecca

  SvarSlett
 2. Sånn en pappa er det ikke så mange forunt å ha Ane! Heldig er du. Fortsatt god tur videre, jammen er du og din venninne tøffe damer. Hilsen fra Sissel og Arve, hils til Kalle fra oss

  SvarSlett
 3. Jeg er fornøyd med pappa'n ja! :) Hyggelig med hilsener fra dere! Nå har vi fylt opp pulkene på Finse stasjon og fortsetter nordover inn i Skarvheimen! :)

  SvarSlett
 4. Heia dere to!
  Ser at vær & vind har gitt dere et snev av påske-look. Og enda bedre blir det sikkert. Frode og jeg skal se på Finnmarksløpet i Alta lørdag. Forbereder meg til en dag eller to m dere.
  Gunnar K

  SvarSlett
 5. Hei. For et eventyr dere er på! Turferdighetene får dere utfordret også...må si jeg har tenkt mye på de nettene dere var værfaste...tøffinger! Gleder meg til å følge dere videre på bloggen! Mange klemmer fra Camilla og co i Drammen

  SvarSlett