onsdag 27. februar 2013

Vi søker ly for stormen - Halne / Kjeldebu

Værmeldinga for i morgen torsdag sier stiv kuling/liten storm, og vi regner med at det blir en værfast dag. Fordi Daniel må rekke et tog fra Finse og jeg får besøk av pappa i morgen har vi i dag delt oss. Maria og Daniel gikk fra Bjoreidalshytta mot Kjeldebu (selvbetjent hytte) og jeg gikk lenger øst til Halne. Her har jeg det varmt og godt inne på ei hytte, og håper det samme gjelder Maria og Daniel. Begge "lag" satser på en kortvarig storm slik at vi kan gå videre mot Finse på fredag.

Dagen i dag har som resten av turen over Hardangervidda vært strålende! Fullmåne-lys kl 05.30, kjempefin soloppgang i 7-tida, lang lunsj i sola og stort sett scooterspor å gå i. Vi føler oss heldige!

Veldig hyggelig å se at så mange følger med oss! Takk for alle hilsener! Og tusen takk til alle som har gitt et bidrag til Aktiv mot Kreft - innsamlingen går over all forventning!

3 kommentarer:

 1. Idag vill vi passa på och gratta Maria på namnsdagen. Snöstormen har gjort att ni fått vara inne i varsin hytte idag men hoppas ni hållit kontakt med telefon. Nu väntar en tuff färd nedanför Hardangerjökulen innan nästa snöstorm kommer över er. Go tur - nu har ni avverkat mer än 400 km. Kram till er alla från Gunnel och Lars i Knivsta!

  SvarSlett
 2. Hei Ane og Maria! Artig å treffe på dykk på den lange reisa! Ikkje minst artig at Ane og Eivind plutseleg kjende kvarandre att:)

  Me nytta oss godt av det me reknar med var dykkar lunsjbenk:) Takk! Lukke til vidare på ferda, etter uver og kviletid. Stå på!

  SvarSlett
 3. Så bra lunsjbenken på Sandhaug kom til nytte! Der var d varmt og godt! Hyggelig å møte dere! Håper rundturen deres fortsatte bra! :)

  SvarSlett